OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN YARDIM ÇALIŞMALARI!

2019 – 2020 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla Ataşehir, Ümraniye ve Sancaktepe Okul Aile Birlikleri de çalışmalarına hızla başladı.

Okul Aile Birliklerimizin geçtiğimiz seneler içerisinde de sıkça yardım elini uzattığı Atlas Yardım Derneği’nin, anaokulu öğrencilerinin kırtasiye ihtiyaçları karşılandı. Böylece miniklerimizin yeni bir okul yılına rengarenk boyalar, kalemler, kartonlar, oyun hamurları ve ihtiyaç duyacakları daha birçok kırtasiye malzemesi ile keyifle, mutlulukla başlaması sağlandı. Anne kekleri, simit ve meyve suyu eşliğinde gerçekleştirilen ziyaret çocukların küçücük yüzlerinde kocaman gülümsemelerle noktalandı.

Yardımseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturmak üzere 2008 yılında kurulmuş olan Atlas Derneği’ne geçtiğimiz senelerde kombi taktıran ve tüm altyapısını yaptıran ayrıca çeşitli seferler yemek ve malzeme bağışında bulunan Okul Aile Birliğimizin yardımları bu sene içerisinde de çeşitli vesilelerle devam edecek.