Gezi Programları
Galeri
Öğrencimiz Lal Öncü’den IDO World Hip Hop & Popping Championships Yarışması’ndan Dünya İkinciliği!
Öğrencilerimiz, Uluslararası TOYOTA Hydrogen Society inovasyon kampına davet edildi.
Anabilim Sanat
Gelecek İçin Fark Eder
Anabilim Spor

YGP

Yetenekler burada keşfediliyor!

Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın koordinatörlüğünde geliştirilen YGP ile öğrencilerin yetenekleri, anaokulundan liseye bilimsel verilere dayalı olarak keşfediliyor, geliştiriliyor, izleniyor.

Bedensel, müzikal ve görsel yetenekler olmak üzere üç alanda anaokulundan itibaren yapılan değerlendirmeler sonucu öğrenciler, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda 4.sınıftan itibaren başlayan branşlaşma çalışmalarında uygun branşlara yönlendiriliyor.

10. sınıfın sonuna kadar devam eden branşlaşma çalışmaları sayesinde Anabilimli her öğrenci bir enstrümana ve bir spor branşına hakim olarak mezun oluyor.