Gezi Programları
Galeri
Öğrencimiz Lal Öncü’den IDO World Hip Hop & Popping Championships Yarışması’ndan Dünya İkinciliği!
Öğrencilerimiz, Uluslararası TOYOTA Hydrogen Society inovasyon kampına davet edildi.
Anabilim Sanat
Gelecek İçin Fark Eder
Anabilim Spor

Yemekhane-Kantin

Öğrencilerimizin günlük kalori gereksinimi ve beğenileri göz önüne alınarak uzmanlarca oluşturulan menümüz; temiz, sağlıklı koşullarda okul mutfağımızda hazırlanır, aynı anda 1000 kişiye hizmet verebilecek kapasiteye sahip yemekhanemizde öğrencilerimize sunulur.

Ana sınıfından 4. sınıfın sonuna kadar üç öğün beslenen öğrencilerimiz, 5.sınıftan itibaren tek öğün tabldot veya okul kantinimizde hazırlanan fast- food türü yiyecek hizmetinden faydalanır.

Her öğrencimiz kendisine ait akıllı kartı ile okul kantininden para kullanmadan alışveriş yapma imkânına sahiptir.