Kurucumuz

Eğitim, bir ülkenin geleceğini yapılandırma meselesidir. Bu nedenle eğitimi, nitelik ve nicelik yönünden yetersiz olan ülkelerin geleceğinin de parlak olması mümkün değildir. Ülkesini düşünen herkes için eğitim, hayatının en önemli konularından birisi olmalıdır.Bu duygularla 30 yıl önce Anabilim Eğitim Kurumları’nı kurarak çıktığımız yolda, bugün ‘geçmişten geleceğe köprü olma’ misyonuyla ülkemiz için hizmet veriyor olmanın haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz.Eğitim sektöründe seçkin bir yeri olan Anabilim Eğitim Kurumları, kurulduğu günden beri, Atatürkçü düşünceden taviz vermeyen, demokratik ve laik Cumhuriyet’in varlığından mutluluk duyan, modern ve çağdaş dünyanın temel değerlerine sahip çıkan bir çizgide yoluna devam etmektedir.Anaokulundan üniversiteye kadar her yaş grubuna eğitim hizmeti veren Anabilim Eğitim Kurumları, araştırma ve sorgulama becerileri güçlü, bilimsel düşünme gücüne sahip, bireysel yetenekleri gelişmiş, içinde yaşadığı topluma karşı sorumluluk duyan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülke ve dünya gerçeklerine duyarlı bireyler yetiştirir.

Bir eğitim kurumu olarak, ‘sürekli gelişme’nin anlamının ve değerlerinin farkındayız. Bu nedenle eğitim yolculuğumuzun bugünkü aşamasında her yıl kurumumuzun hizmet kalitesini artıracak, yeni gelişmelere imza atacak olmanın heyecanı içinde çalışmalarımıza yenilerini ekliyoruz.

Uzun zamandır alanının profesyonelleriyle ve akademisyenlerle yapmış olduğumuz çalışmalar, kurumsal markamızın zirve yolculuğuna hız kazandırmıştır. Anabilim markası, ülke gerçeklerine duyarlı, sorunlara bilimsel ve evrensel çözümler üreten, eğitimdeki gelişmeleri sadece takip eden değil, aynı zamanda eğitime yön veren bir eğitim kurumu olarak önemli bir değer olmaya devam edecektir.

Niyazi Kılıç
Kurucu