Gezi Programları
Galeri
Öğrencimiz Lal Öncü’den IDO World Hip Hop & Popping Championships Yarışması’ndan Dünya İkinciliği!
Öğrencilerimiz, Uluslararası TOYOTA Hydrogen Society inovasyon kampına davet edildi.
Anabilim Sanat
Gelecek İçin Fark Eder
Anabilim Spor

Müzik Sınıfları

Sınıflarımızda; temel nota eğitimi, solfej, ritmik okuma, müzik dinleme yöntemleri ile müzikle tanışma, müziğin temelini kavrama, enstrüman ve ses kullanımını geliştirme amaçları ile dersler yapılır.

Okulumuzda küçük yaşlarda enstrüman eğitimine başlanır, öğrencilerimiz yeteneklerine ve yaş seviyelerine uygun orff, keman, viyola, piyano, gitar, flüt ve orkestra eğitimlerini gerçekleştirir. Ayrıca koro ve bando çalışmaları, bireysel/grup enstrüman eğitimleri, öğle teneffüsleri ve okul saatleri dışında müzik sınıflarında yapılır.