Anabilim Sancaktepe

Sancaktepe Kampüsü

Anabilim Eğitim Kurumları Sancaktepe Kampüsü

Anabilim Eğitim Kurumları Sancaktepe Kampüsü’nde, öğrencilerin dünya standartlarında eğitim alması, yaşam boyu başarıya ulaşmaları için okul içinde konforlu, güvenli ve son teknolojik alt yapı desteği ile eğitim verilmektedir.

Eğitimdeki tüm yeniliklere açık bir kurum olma misyonunu benimseyen Anabilim Eğitim Kurumları, öğrencilerin bireysel farklılıklarının önemsendiği, aynı zamanda kültürel açıdan da dünyaya entegre bireylerin yetiştirildiği bir ortam için en sağlıklı koşulları sağlamaktadır.

2014 yılında açılan Sancaktepe Kampüsü toplamda 11.000 metrekarelik bir alanda inşa edilmiş olup, zemin kat üzerine 2 katlıdır. Kampüs ,250 kişilik konferans salonu, 355 kişilik yemekhane, 38 derslik, spor salonundan oluşmakta olup, anaokulları olarak kullanılan alan 2 derslik ve oyun etkinlik alanını içermektedir. Bilişim teknolojileri sınıfı, kütüphane, fen bilimleri laboratuvarı, resim atölyesi, müzik sınıfı, yüzme salonu, yemekhane, kantin alanları kampüsün yaşam alanını teşkil etmektedir.

Teknolojik ve Ergonomik Sınıflar

Fen ve bilgisayar laboratuvarları, her derslik ve laboratuvarda bulunan projeksiyon cihazları, kablolu ve kablosuz internet bağlantısı, sabit bilgisayarlar ve mimio dijital tahtalarla eğitim eksiksiz ve kesintisiz şekilde yürütülmektedir.

Mimio interaktif kalemiyle bilgisayarın ekranları ve tüm özellikleri tahta başından kontrol edilmektedir. Gerekli durumlarda ders anlatımları da kayıt altına alınır.

Altyapı Desteği ile Öğrenci Güvenliği

Okulda, şebeke elektriği kesintisi karşısında UPS (güç kaynağı) destekli, 5 sn. sonra otomatik olarak devreye giren jeneratör bulunmaktadır. Tüm binanın elektrik tesisatında yanmaz “halojen-free” kablolar kullanılmıştır. Ayrıca kaçak akım röleleri konarak herhangi bir elektrik kaçağı / yüklenmesi durumunda insanların zarar görmesi önlenmiştir. Aynı zamanda zemin altı katları da 2.500 kişinin barınabileceği bir sığınak şekline dönüştürülerek sivil savunmaya destek sağlanabilmektedir.

GPS sistemli servis araçlarımız, 2 dakika gecikmeli olarak anında rapor alma özelliğine sahip takip sistemi ile denetlenmektedir.  Ayrıca servis araçlarının tamamı MEDLİNE tarafından sigortalanmıştır.

Okul bünyesinde kullanılan “Akıllı Kart” adı verilen güvenli geçiş sistemi ile;
•    Öğrenci, öğretmen ve personelin giriş/çıkış takibi
•    Öğrencilerin okul içi harcamalarının kontrol edilebilmesi
•    Öğrencinin “Akıllı Kart”ına internet ortamından istenilen miktarın yüklenerek okul içi nakit paranın kullanımının engellenmesi
•    Veli isteği doğrultusunda “Akıllı Kart”a öğrencimizin tüketilmesini istemediği ürünleri kodlayarak çeşitli besin maddelerinin alınmasına engel olunması
•    Öğrencinin tüm özlük bilgilerini ve okul yaşamı süresince tüm bilgilerin “Akıllı Kart”a yüklenebilmesi ve velilerin bunu kiosklar aracılığıyla kontrol edebilmesi

Öğrencinin servise bindiği ve servisten indiği saatin raporlanabilmesi sağlanmaktadır.