Anabilim 35. Yaşını Coşku ile Kutladı!

Okulumuzun kuruluşunun 35. yılını kutladığımız etkinlikte,  değerli Anabilim Ailesiyle bir araya gelerek büyük bir gurur ve heyecanla başarılarımızı andığımız, eğlendiğimiz harika bir gece geçirdik.

35 yıl önce, öğrencilerimizin eğitiminde mükemmelliği hedefleyerek, onları karakterli bireyler olarak yetiştirmek ve sektörde öncü olma vizyonuyla bu yolculuğa çıktık. Bugün geriye dönüp baktığımızda, bu vizyonumuzu gerçekleştirmek için önemli adımlar attığımızı görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Geçen 35 yıl boyunca, eğitim sektöründe çığır açan projelere imza attık. Öğrencilerimize yenilikçi ve kaliteli eğitim sunmak için her zaman çok çalıştık. Eğitimcilerimize ve velilerimize destek olmak için sürekli olarak yeni yöntemler ve teknolojiler geliştirdik. Bu süreçte birçok ödül aldık, şampiyonluklar kazandık. Sizlerin gayretleri, inancınız ve azminiz olmadan bu başarıya asla ulaşamazdık.

4000 i aşkın öğrencisi, 700 çalışanı, 9 kampüsü ile eğitim sektörüne yön veren bir kurum olarak öğrencilerimizi donanımlı, özgüvenli ve vizyon sahibi bireyler olarak yetiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyor, okulda aldıkları eğitimin onları gelecekte daha büyük başarılara ve zirveye taşıyacağına inanıyoruz.

Bu özel kutlama gecesinde yetenekli öğrencilerimiz profesyonel dansçılarla bir araya gelerek büyülü performanslar sergilediler. Onlar, sadece bir gösteri sunmakla kalmayarak; aynı zamanda disiplin, takım ruhu ve özveri gibi değerleri de izleyenlere aktardılar. İki bölümden oluşan gösterinin 2. bölümünde ise okul orkestra ve korosunun performansından sonra, Manga grubunun solisti Ferman Akgül, sevilen şarkılarını öğrenciler eşliğinde söyledi.

Hisseli Harikalar Müzikal Dans Gösterisi, Maltepe Kampüs 5. ve 6. sınıflarımızdan oluşan Modern Dans gösterisi, Sancaktepe Kampüs 1.Sınıf Bale Gösterisi , Ümraniye Kampüs 6. ve 7. sınıflarımızdan oluşan Modern Dans Gösterisi, Ataşehir Kampüs öğrencilerimizin İstanbul Dance Factory ile sergiledikleri dans gösterisi ve son olarak Hürmüz Müzikal Dans Grubumuzun dans gösterisi ile izleyenler görsel şölen yaşadılar.
35. yılımızı kutladığımız bu anlamlı gecede aramızda sanat camiasının çok değerli isimleri de vardı. Sanat dünyasına kattıkları değer ve yaratıcılıkları ile bize sanatın gücünü hatırlatan, bizimle sevincimizi ve heyecanımızı paylaşan kıymetli sanatçı misafirlerimize bu gecenin anısına ödül verildi.

Gecenin en anlamlı “Ömür Boyu Yaşam” ödülünün sahibi Zafer Algöz idi. Hemen ardından “En İyi Yardımcı Oyuncu” ödülünün sahibi, son zamanlarda “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Mustafa Açılan oldu. “Televizyon Yıldızı Özel Ödülü” Muharrem Türkseven’e, Deniz Işın ve Sarp Bozkurt “En İyi Dizi Çifti Ödülü” ve son olarak Emre Bahadır Çırakoğlu “En İyi Dijital Yönetmen” dalında ödüllerini aldılar.

Bu özel günde bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyor; hep birlikte büyümeye ve başarmaya devam edeceğimiz nice seneler diliyoruz.