Gezi Programları
Galeri
Öğrencimiz Lal Öncü’den IDO World Hip Hop & Popping Championships Yarışması’ndan Dünya İkinciliği!
Öğrencilerimiz, Uluslararası TOYOTA Hydrogen Society inovasyon kampına davet edildi.
Anabilim Sanat
Gelecek İçin Fark Eder
Anabilim Spor

Sınıflar

Sınıflarımız, günün büyük bir bölümünü okulda geçiren öğrencilerimiz için ergonomiye ve işlevselliğe dikkat edilerek özel olarak tasarlanmıştır.

Okulumuzda, ağ destekli ve internet tabanlı eğitim uygulamaları birleştirilmiş, teknolojinin her yönden kullanılabildiği toplam 68 derslik bulunmaktadır.

Projeksiyon, sabit bilgisayar, ses sitemi ve sınıflarda bulunan mimio teknolojisi ile:

• Klasik tahtalar dokunmatik tahtalara dönüştürülmüştür. Mimio interaktif kalemiyle bilgisayarın ekranları ve tüm özellikleri  tahta başından kontrol edilmektedir.

• Ders konuları müzik, ses, resim, animasyon, video içerikleri ile eğlenceli hale getirilir.

• Gerekli durumlarda ders anlatımları kayıt altına alınır.