Gezi Programları
Galeri
Öğrencimiz Lal Öncü’den IDO World Hip Hop & Popping Championships Yarışması’ndan Dünya İkinciliği!
Öğrencilerimiz, Uluslararası TOYOTA Hydrogen Society inovasyon kampına davet edildi.
Anabilim Sanat
Gelecek İçin Fark Eder
Anabilim Spor

Farklılaştırılmış Akademik Çalışmalar

21. yüzyıl becerilerinin kazandırılması standart okul müfredatları ile mümkün olmayacaktır. Eğitim programları, tüm gelişmelerle eşgüdüm içerisinde ve hatta onların ötesinde değişime açık bir dinamizme sahip olmalıdır. 21. yüzyılın ihtiyaçlarına göre değişen eğitim sistemi, artan teknolojik olanaklar ve eğitimin farklılaşması, bireyselleşmesinin önem kazanması sonucunda Anabilim Eğitim Kurumları da eğitim-öğretim politikalarını 21. Yüzyılın e ğitim yaklaşımına göre tasarlamaktadır.

Anabilimde geliştirilen farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiş okul müfredatı, Anabilim fasikülleri, Üstün Yetenekliler ile ilgili çalışmalar, tüm derslerde aktif bir öğretim tekniği olarak kullanılan yaratıcı drama, tablet ve eğitim teknolojileri, öğrencilerin eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştiren akıl oyunları dersi bu farklılığın sadece birkaç örneği...