Anabilim Ümraniye Kampüsü

Ümraniye Kampüsü

Anabilim Eğitim Kurumları Ümraniye Kampüsü

Anabilim Eğitim Kurumları Ümraniye Kampüsü’nde öğrencilere uygun olarak tasarlanan fizyolojik ve sosyolojik mimari, akıllı sınıflar, akıllı kart ile güvenli geçiş sistemi gibi üst düzey teknolojik donanım imkanları ile yeni nesil eğitime yön verilmektedir.

Çağdaş, girişimci ve lider nesiller yetiştirme hedefiyle hareket eden Anabilim Eğitim Kurumları eğitimde kalite anlayışını her zaman ileriye taşıyarak, öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun yaşam alanları dizayn etmiştir.

18.830 m² kapalı alan üzerine inşa edilen ve 2008 yılında açılan Ümraniye Kampüsü’nde 7 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı/açık spor salonları, çok amaçlı kullanılabilen 2 jimnastik salonu ve performans çalışma alanları, stüdyo/çalışma salonları, görsel sanatlar atölyesi, tenis kortu mevcuttur.

Kampüste revir, müzik sınıfları, kütüphane, satranç odası,1000 kişilik fast-food ve yemekhane salonu ile 3 ayrı bölümden oluşan açık hava çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Her öğrencimiz kendisine ait akıllı kartı ile okul kantininden para kullanmadan alışveriş yapma imkânına sahiptir.

2 katlı 750 kişilik seminer salonunda, “Dolby Digital Ses Sistemi”, ışık düzeni, 2 barkovizyon ve naklen yayın olanağı sağlayan ağ bağlantıları ile anında sahne önü ve arkası DVD kayıt olanakları sağlanmaktadır.

Teknolojik ve Ergonomik Sınıflar

Fen ve bilgisayar laboratuvarları, her derslik ve laboratuvarda bulunan projeksiyon cihazları, kablolu ve kablosuz internet bağlantısı, sabit bilgisayarlar ve mimio dijital tahtalarla eğitim eksiksiz ve kesintisiz şekilde yürütülmektedir.

Mimio interaktif kalemiyle bilgisayarın ekranları ve tüm özellikleri tahta başından kontrol edilmektedir. Gerekli durumlarda ders anlatımları da kayıt altına alınır.

Altyapı Desteği ile Öğrenci Güvenliği

Okulda, şebeke elektriği kesintisi karşısında UPS (güç kaynağı) destekli, 5 sn. sonra otomatik olarak devreye giren jeneratör bulunmaktadır. Tüm binanın elektrik tesisatında yanmaz “halojen-free” kablolar kullanılmıştır. Ayrıca kaçak akım röleleri konarak herhangi bir elektrik kaçağı / yüklenmesi durumunda insanların zarar görmesi önlenmiştir. Aynı zamanda zemin altı katları da 2.500 kişinin barınabileceği bir sığınak şekline dönüştürülerek sivil savunmaya destek sağlanabilmektedir.

GPS sistemli servis araçlarımız, 2 dakika gecikmeli olarak anında rapor alma özelliğine sahip takip sistemi ile denetlenmektedir.  Ayrıca servis araçlarının tamamı MEDLİNE tarafından sigortalanmıştır.

Okul bünyesinde kullanılan “Akıllı Kart” adı verilen güvenli geçiş sistemi ile;
•    Öğrenci, öğretmen ve personelin giriş/çıkış takibi
•    Öğrencilerin okul içi harcamalarının kontrol edilebilmesi
•    Öğrencinin “Akıllı Kart”ına internet ortamından istenilen miktarın yüklenerek okul içi nakit paranın kullanımının engellenmesi
•    Veli isteği doğrultusunda “Akıllı Kart”a öğrencimizin tüketilmesini istemediği ürünleri kodlayarak çeşitli besin maddelerinin alınmasına engel olunması
•    Öğrencinin tüm özlük bilgilerini ve okul yaşamı süresince tüm bilgilerin “Akıllı Kart”a yüklenebilmesi ve velilerin bunu kiosklar aracılığıyla kontrol edebilmesi
•    Öğrencinin servise bindiği ve servisten indiği saatin raporlanabilmesi sağlanmaktadır.