Gezi Programları
Galeri
Öğrencimiz Lal Öncü’den IDO World Hip Hop & Popping Championships Yarışması’ndan Dünya İkinciliği!
Öğrencilerimiz, Uluslararası TOYOTA Hydrogen Society inovasyon kampına davet edildi.
Anabilim Sanat
Gelecek İçin Fark Eder
Anabilim Spor

Düşünme Becerileri

Düşünme Becerileri Programı kapsamında yürütülen Akıl oyunları dersi ile Anabilim öğrencilerinde görsel algılama, akıl yürütme, dikkat geliştirme, hafızayı güçlendirme, hızlı düşünme, simetri, sorunlara karşı yeni çözüm üretme, strateji üretme ve taktik geliştirme, soyut düşünce gibi becerilerin geliştirilmesi hedeflenir.

Kodlama dersi ile öğrencilerin mantıksal yaklaşım, verileri analiz ve organize etme, sorunları küçük ve yönetilebilir parçalara bölerek çözme yani algoritmik düşünme becerilerinin geliştirilmesi hedeflenir.

Akıl Oyunları ve Kodlama dersi ilkokulda haftada 1’er saat zorunlu olarak, ortaokulda takım çalışması olarak yürütülür.