Yükleniyor

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI


    6698 sayılı KVKK METNİ ANADOLU ÖĞRETİM VE EĞİTİMCİLİK A.Ş. (“Anabilim Eğitim Kurumları”) telefon hattını arayanların paylaşmış olduğu, ad – soyad, çocuk ad – soyad, sınıf, iletişim verisi ve ses kaydına ait gibi kişisel verilerini, 


 1. Arayan kişiye doğru hitap edilmesi, 

2. Arayan kişiye hizmet sunulması ve kişiyle iletişimin sürdürülmesi, 

3. Doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılması amaçlarıyla sınırlı olarak işlenmektedir. 


     Bu kişisel veriler, Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nun 5. Maddesinde belirtilen “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaati için zorunlu olması” hukuki sebebine dayalı olarak telefon kanalıyla otomatik olarak işlenmektedir. Bu kişisel veriler üçüncü kişilerle paylaşılmamaktadır.Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nun “ilgili kişi haklarını düzenleyen” 11. Maddesi uyarınca taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”’in 5. Maddesine göre, Anabilim Eğitim Kurumları’nın Suadiye Mah. Tüccar Katibi Sok. No:11 Kadıköy/İSTANBUL adresine kimlik ibraz ederek bizzat teslim edebilir, noter kanalıyla gönderebilir veya mobil imzanız veya elektronik imzanız ile imzaladığınız başvuru formunu kvkk@anabilim.k12.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.


     Anabilim Eğitim Kurumları, talebin niteliğine göre, talebi, en kısa sürede, ancak en geç otuz (30) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, değerlendirme ve karar verme işleminin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi durumunda, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret esas alınacaktır. 

İLETİŞİM
Ümraniye Kampüs
Şenol Güneş Bulvarı İkbal Caddesi
Kahraman Sokak No: 1
Çamlık Ümraniye / İSTANBUL
Sancaktepe Kampüs
Meclis Mahallesi Atatürk Caddesi
Manyas Sokak No: 5
Sancaktepe / İSTANBUL
Maltepe Kampüs
Başıbüyük Mah. Dinçerler Sok . No:5 A/B Blok Maltepe/İstanbul
Ataşehir Fen Teknoloji ve Anadolu Lisesi
Ataşehir Fen Teknoloji ve Anadolu Lisesi
Suadiye Anaokulu
Emin Ali Caddesi
Tüccar Katibi Sokak No: 11
Suadiye / İSTANBUL
Ataşehir Anaokulu
Atatürk Mahallesi Vatan Caddesi
Sait Cordan Sokak No: 15
Ataşehir / İSTANBUL
Çekmeköy Anaokulu
Çavuşbaşı Caddesi
Durmuşoğlu Sokak No: 22
Çekmeköy / İSTANBUL
Esenşehir Anaokulu
Madenler Mahallesi
Feraset Sokak No: 10
Ümraniye / İSTANBUL
Yenişehir Anaokulu
Site Mah, Atay Cad. No:88 Yenişehir / Ümraniye