Öğrencilerimiz İngilizce Doğa Kampında Hem Öğreniyor Hem De Eğleniyor

İstanbulkamp-Şile’de, öğrencilerimizin ders dışında farklı bir ortamda, eğlenerek İngilizceyi aktif kullanabilmeleri amacıyla, 3. Sınıf öğrencilerimizin günü birlik, 4. sınıf öğrencilerimizin ise 2 gece 3 gün süreyle katıldıkları “İngilizce Doğa Kampı” düzenledik. Türkçe konuşmanın izin verilmediği kamp programında, tüm kurallar öğrencilerin İngilizce konuşmalarını teşvik edici ödüllerle zenginleştirildi. Bu da öğrencilerimizi motive ederek kampın amacına ulaşmasını sağladı.

İngilizceyi okul dışında da yaşatmayı hedeflediğimiz kampımızda, 4. Sınıf öğrencilerimiz Survivor oyunundan, Yengeç Koyu doğa yürüyüşüne, kamp ateşinden interaktif atölyelere katılarak keyifli ve bir o kadar da verimli vakit geçirdiler. Minik kampçılarımız sabah sporu ile güne başlayarak, hazine avı oyununda avlanarak ve müzik eşliğinde dans ederek çok eğlendiler. Öğrencilerimizin 3 gün boyunca İngilizce pratik yapmalarının yanında, kendi ayakları üzerinde durabilmeleri, yataklarını toplama, kamp programı saatlerine uyma, arkadaşları ile ortak alanları kullanma gibi becerilerini kazanmaları da hedeflendi. Öğrencilerimiz bu kamp ile doğal ortamda birbirleri ve öğretmenleri ile sosyalleşerek, eğlenerek ve öğrenerek verimli vakit geçirdiler.