IV. Anabilim Gençlik Organizasyonu Duyurusu.

V.ANABİLİM GENÇLİK ORGANİZASYONU

Gençler bu organizasyonda buluşuyor!

Sosyal sorunlara duyarlı gençleri buluşturan en önemli platformlardan biri olan AGO (Anabilim Gençlik Organizasyonu) için geri sayım başladı. Orta öğretim kurumlarının 9-10-11 ve 12. sınıflarından öğrenim gören gençlerin katılımıyla gerçekleşen ve her yıl büyük ilgi gören AGO, bu yıl 8-9-10-11 Nisan 2016 tarihlerinde yapılıyor.

Gençlerin sosyal – kültürel seviyelerini üst düzeye çıkarmak amacını taşıyan AGO, Türkiye’nin günümüz koşullarında

Güvenlik -Eğitim -Kadın Hakları - Dış Politika- Ekonomi- İnsan Hakları- Çevre- Sağlık  alanındaki sorunlarının tartışıldığı ve global perspektiften ele alındığı önemli bir organizasyon olarak dikkat çekiyor.

Öğrencilerin, analiz ve sentez ile bir sonuca ulaşıp çözüm yolları belirleyeceği etkinlik için başvuruların, 18 Şubat - 18 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacağı hatırlatılırken Anabilim Eğitim Kurumları K. Ataşehir Kampüsü’nde gerçekleşecek AGO’nun yine yoğun bir katılıma ve gençlerin münazara yeteneğini geliştiren hararetli tartışmalara sahne olması bekleniyor.