Atasözlerinin Hikayesi ve Deyimlerin Hikayesi Video Yarışmaları

Atasözlerinin Hikayesi Video Yarışması

Resim Başlığı

Anabilim Eğitim Kurumları Türkçe Edebiyat Zümresi olarak 6. sınıf öğrencileri için atasözlerinin anlamlarını ve kullanım yerlerini canlandıracakları bir video yarışması düzenledik. ASTA üzerinden gerçekleştirilen bu yarışmaya ilgi oldukça fazlaydı. Çocuklar bu videoları çekerken hem atasözlerinin anlamlarını ve kullanıldığı yerleri öğrendiler hem de arkadaşlarıyla grup oluşturarak bir bütünün parçası olmayı başardılar. Sorumluluk alarak, öz güven sergileyerek yaratıcı çalışmalar çıkaran öğrencilerimiz şimdi yarışmanın sonucunu merakla bekliyor. Peki, siz videoları izleyip oyunuzu kullandınız mı?

Videoları izlemek ve yarışmanın oylamasına katılmak için tıklayınız.

Deyimlerin Hikayesi Video Yarışması

Resim Başlığı

Anabilim Eğitim Kurumları Türkçe Edebiyat Zümresi olarak 5. sınıf öğrencileri için deyimlerin anlamlarını ve kullanım yerlerini canlandıracakları bir video yarışması düzenledik. ASTA üzerinden gerçekleştirilen bu yarışma için öğrencilerimiz bir ay boyunca hazırlık yaptılar. Katılımın oldukça fazla olduğu yarışmada öğrencilerimiz, videoları çekerken hem deyimlerin anlamlarını ve kullanıldığı yerleri öğrendiler hem de arkadaşlarıyla grup oluşturarak bir bütünün parçası olmayı başardılar. Sorumluluk alarak, öz güven sergileyerek yaratıcı çalışmalar çıkaran öğrencilerimiz şimdi yarışmanın sonucunu merakla bekliyor. Peki, siz videoları izleyip oyunuzu kullandınız mı?

Videoları izlemek ve yarışmanın oylamasına katılmak için tıklayınız.

K.Ataşehir Kampüs
Çamlık K. Ataşehir Mevkii