Anabilim ÜYEP Öğrencilerine “Stanford Üniversitesi”nde Eğitim Fırsatı

Anabilim Eğitim Kurumları, Stanford Üniversitesi bünyesinde bulunan enstitü ile 3 haftalık “Yaz Enstitü Programı” için anlaşma yaptı. Türkiye’de ilk ve tek olan anlaşma sayesinde,  Anabilim 8. sınıf ve lise ÜYEP öğrencileri bu programa katılma hakkı elde etti.

“Üstün Yetenekliler Yaz Enstitüsü Programı”na 50 farklı ülkeden okul katılabiliyor. Türkiye’den ise sadece Anabilim Eğitim Kurumları ÜYEP öğrencileri bu programa katılma hakkına sahip.

Stanford Üniversitesindeki eğitimde öğrenciler, program boyunca 40’ın üzerinde derse katılıp dersleri bizzat Stanford Üniversitesi öğretim üyelerinden alabilme fırsatı yakalayacak.  Öğrenciler derslere katılmanın yanı sıra kültürel turlarla şehri de gezebilecekler. Akademik geleceklerinin temellerini sağlam bir şekilde atmak isteyen öğrenciler, San Francisco’da bulunan ve ABD’nin en iyi 5 üniversitesi arasında yer alan Stanford Üniversitesi yaz okullarına katılarak büyük bir adım atmış olacaklar.