8. Sınıflarımız "Durusu LGS Kampı"nda Buluştular.

Ümraniye ve Sancaktepe Kampüs 8. sınıf öğrencileri, LGS'ye az bir süre kala 12-13-14 Nisan tarihlerinde "Durusu Club Hotel" de enerji depoladılar. Üç günlük kampın ilk günü öğrenciler, kamp oryantasyonu bittikten sonra Türkçe, Matematik, İnkılâp Tarihi ve Fen Bilimleri derslerinden soru çözümü yapıp deneme çözümüne son sürat başladılar.

Alanında uzman öğretmenler eşliğinde verimli geçen üç günlük yoğun programda, ortalama 1000 soru çözümü yapan öğrenciler, birçok kaynağı gözden geçirip eksiklerini kapatma fırsatını yakaladılar. Programın yoğunluğuna rağmen enerjileri yüksek olan öğrenciler, çalışmalara mangal partisi gibi çeşitli aktivitelerle kısa molalar verip günün yorgunluğunu attılar; birbirleriye ve öğretmenleriyle keyifli vakit geçirdiler.

Verimli geçen kamp programı, son gün yapılan "Hayvan Müzesi" ziyaretiyle son buldu. Dönüşte memnuniyetleri ve mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler, hazırlık kampı sayesinde başarılı geçecek LGS'ye bir adım daha yaklaşmış oldular.