Esenşehir Anaokulu

Anabilim Esenşehir Anaokulu 2017 yılında kurulmuştur.

5 derslik, 1 yabancı dil dersliği, satranç, bale modern dans odası, uyku odası, oyun odası, spor alanı, çok amaçlı salon, yemekhane, açık hava bahçe alanları ile hizmet vermektedir. Anaokulumuzda iç ve dış mekanlar çocukların maksimum fayda görecekleri şekilde düzenlenmiştir.

Açıldığı günden bu yana İngilizce eğitimine önem veren okulumuz çok yönlü çocuk gelişimine dayalı bir program uygulamaktadır.

Eğitim programımız yabancı dil, akademik gelişim, gelişim dönemi kazanımları ve branş dersleriyle bütünleştirilmiştir. Kişilik gelişimi programı, düşünme becerileri programı, yetenek gelişimi programı, yabancı dil programı programımızda genel çerçeveyi oluşturmaktadır.

3-4, 4-5 ve 5-6 yaş grubu öğrencilere hizmet veren okulumuzda her yaş grubu adına uzmanlaşmış eğitim kadrosu eşliğinde program uygulanmaktadır.

3-4 yaş grubumuzda uzun yarım gün programı mevcut olmakla beraber diğer yaş gruplarımızda tam gün eğitim uygulanmaktadır.