Nesin Vakfı Matematik Köyü Gezisi

Geziye Katılacak Sınıflar: 5-6-7-9. Sınıflar

Gezinin amacı: Okul dışındaki farklı faaliyetlerle matematik eğitiminin sürdürülebileceğini gösteren bu gezide öğrencilerimiz Matematik Köyü’nde ünlü Matematikçi Ali Nesin’den iki gün boyunca ders alıp profesyonel rehberler eşliğinde Aydın Thales Matematik Müzesini ve Efes Antik Kentini gezecek, tarihin kokusunu içlerine çekecek, kültürel mirasımızı tanıyacaklardır.

Uzay Kampı Türkiye

Geziye Katılacak Sınıflar: Ortaokul Sınıfları

Gezinin amacı:  Öğrencilerin uzayla ilgili interaktif simülasyonların kullanıldığı dinamik ve eğlenceli bir ortamda; iletişim, takım çalışması ve liderlik alanlarında öğrencilere katkı sağlamak.

Kartalkaya Kayak Kampı

Geziye Katılacak Sınıflar: İlkokul, Ortaokul ve Lise tüm kademeler

Gezinin Amacı: Öğrencilere kayak sporunu sevdirerek öğretmek, kayak bilen öğrencilerin seviyelerini ilerletmek amacıyla teknik çalışmalar yapmak ve okul dışında farklı bir ortamda birlikte hareket edebilmek, kendine yetebilme, zorluklarla mücadele gibi becerileri geliştirmek hedeflenmiştir.

Anıtkabir Gezisi

Geziye Katılacak Sınıflar: 5., 6., 7., 9., 10. ve 11. sınıflar

Gezinin Amacı: Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü ebedi  istirahatgahında ziyaret etmek ve bize sunduklarının önemini kavramak.