Duyurular
Etkinlik Takvimi
Gezi Programları
Festival Katılım Formu
Dilimizin Zenginlikleri
Galeri

Tüm dünya ile aynı anda kodlama saati etkinliği

Tüm dünya ile aynı anda kodlama saati etkinliği

Tüm dünya ile aynı anda kodlama saati etkinliği

Programlama dünyasını keşfetmek için tüm dünyada uygulanan ‘Hour of Code’ (Kodlama Saati) adlı etkinlikte öğrencilerimiz eğlenceli anlar yaşadı. Her yıl bilgisayar biliminin öncüsü Amiral Grace Murray Hopper'ın doğum gününü (9 Aralık 1906) hatırlatacak şekilde düzenlenen Hour of Code etkinliğine tüm kampüslerimizdeki 3 ve 4. sınıflarımız katıldı. 6-10 Aralık haftasındaki Bilişim Teknolojileri derslerimizde Hour of Code haftasına özel tüm dünyada eş zamanlı olarak, ‘Minecraft Su Yolculuğu ve Dans Partisi’ etkinliği düzenlendi. Etkinliği tamamlayan öğrencilerimiz sertifikalarını da aldı.

Diğer Haberler

Lise Öğrencilerimiz TÜBİTAK tarafından düzenlenen Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Finalde!
TÜBİTAK tarafından düzenlenen Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması’nın değerlendirme sonuçları açıklandı. Merve Pınar Tekin'in danışmanlığını yaptığı, Lider Öngen, İlke Okbay ve Onur Ü..

Devamı
Serbest Stil Türkiye Şampiyonası'nda Dans Şov Küçükler Kategorisinde Türkiye Birinciliği
2. sınıf öğrencimiz Duru Kiriş, 24 Haziran Cuma günü Türkiye Dans Sporları Federasyonu (TDSF) tarafından düzenlenen Serbest Stil Türkiye Şampiyonası’nda Dans Şov küçükler kategorisinde takımıyla birli..

Devamı
TÜBİTAK Proje Yarışması Fizik Alanında Türkiye Birinciliği
“Gelecek için fark eder” anlayışı ile çıktığımız bu yolda; bilimsellik, rasyonellik ve modern eğitim anlayışı temel motivasyon kaynağımızı oluştururken; öğrencilerimizi ezberden uzak, tamamen uygulama..

Devamı