Duyurular
Etkinlik Takvimi
Gezi Programları
Festival Katılım Formu
Dilimizin Zenginlikleri
Galeri

Tübitak'ta Başarı Tesadüf Değildir

Tübitak'ta Başarı Tesadüf Değildir

Tübitak'ta Başarı Tesadüf Değildir

Anabilim Eğitim Kurumları, 34 yıllık köklü geçmişi ile öğrencilerini hem akademik, kültür, sanat, spor, yabancı dil alanlarında hem de 21. Yüzyıl becerilerine sahip bireyler olarak yetiştirmek için çalışmalara devam ediyor. Bu amaçları gerçekleştirebilmek için çizdiği yol haritasında, ulusal ve uluslararası prestije sahip TÜBİTAK önemli bir yere sahip. TÜBİTAK proje yarışmalarıyla, genç beyinlerin bir bilim insanı gibi çalışıp bilimsel gelişmelere katkı sağlamaları amaçlanıyor. TÜBİTAK projelerinde belli dereceler elde eden öğrenciler, üniversite sınavında ek puan hakkı, üniversite burs imkânı, kurumdan alınan referans mektubuyla yabancı üniversitelerde kabul görme gibi kazanımlara sahip oluyor. Her yıl ortaokuldan liseye kadar birçok alanda bölge finallerinden, Türkiye finallerine, hatta dünya birinciliğine kadar elde ettiği başarıları ile bu alanda bir otorite olduğunu gösteren Anabilim Eğitim Kurumları’nda, bu eğitim öğretim yılı için de çalışmalar çoktan başladı. TÜBİTAK adına proje konularını ve alanlarını belirleyen öğrencilerin ve onlara danışmanlık yapan öğretmenlerin, Proje Koordinatörlüğü tarafından eğitimleri de tamamlandı. Bu zorlu ama bir o kadar da keyifli geçen süreçte emek verecek olan başta Proje Koordinatörümüz Özgür İsa Tekin ve Koordinatör Yardımcımız Gülhan Gürsoylar’a sonra da tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

 
 
 

Diğer Haberler

Lise Öğrencilerimiz TÜBİTAK tarafından düzenlenen Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Finalde!
TÜBİTAK tarafından düzenlenen Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması’nın değerlendirme sonuçları açıklandı. Merve Pınar Tekin'in danışmanlığını yaptığı, Lider Öngen, İlke Okbay ve Onur Ü..

Devamı
Serbest Stil Türkiye Şampiyonası'nda Dans Şov Küçükler Kategorisinde Türkiye Birinciliği
2. sınıf öğrencimiz Duru Kiriş, 24 Haziran Cuma günü Türkiye Dans Sporları Federasyonu (TDSF) tarafından düzenlenen Serbest Stil Türkiye Şampiyonası’nda Dans Şov küçükler kategorisinde takımıyla birli..

Devamı
TÜBİTAK Proje Yarışması Fizik Alanında Türkiye Birinciliği
“Gelecek için fark eder” anlayışı ile çıktığımız bu yolda; bilimsellik, rasyonellik ve modern eğitim anlayışı temel motivasyon kaynağımızı oluştururken; öğrencilerimizi ezberden uzak, tamamen uygulama..

Devamı