TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 3 Projemiz Bölge Finalinde

• Haberler

2204A TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’ında kurumumuz, biyoloji, fizik ve kimya alanında 3 proje ile bölge finaline katılım hakkı elde etti. Bu yıl %79 artış ile rekor başvurunun yapıldığı yarışmada, sayısal alanda 3 projemizin bölge finaline kalması bizleri gururlandırdı. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmaları Finalleri, 14-16 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek ve 17 Mart 2022 tarihinde yapılacak ödül töreni ile son bulacaktır. Sergiler, Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Göztepe Kampüsü’nde gerçekleşecektir. Proje Koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında yürütülen tüm çalışmaları kapsamında yürütülen tüm çalışmalarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.