Okulumuzda Bir Gün

• Güne 08.00'de okulumuzun açılmasıyla başlarız. Bu saatte gelen çocuklar anne-babalarıyla birlikte okula gelirler ve nöbetçi öğretmenimiz onları karşılar.
  • 08.30 da tüm öğretmenlerimiz okulumuzda olur.
  • Anaokulu  mutfağından çıkan sabah ve ikindi kahvaltıları, Ataşehir Kampüsü mutfağında hazırlanan öğle yemekleri okulumuz yemekhanesinde yenir.
  • Anaokullarında gün 16.30'da sona erer. Ertesi güne yeni oyunlarla, şarkılarla, ilgi çekici ve eğitici birçok etkinlikle yeniden başlamak üzere...
  • Servis kullanmayan öğrenciler 17.30 a kadar kendi sınıflarında olur.
  • 17.30-18.00 saat aralığında kalan öğrenciler nöbetçi öğretmen eşliğinde  (ulaşım velilerimize ait olmak koşuluyla) bulunur.
  • Anaokulunda çocukların temiz hava ve hareket ihtiyaçlarının olduğu göz önünde bulundurularak tüm çocukların bahçeye çıkmaları sağlanır. Çocuklar sınıf aktiviteleri için zaman planlamaksızın da oyun alanını kullanabilir. Sıcak aylarda oyun alanı daha fazla kullanılır.
  • Çocuğun ilk ve en önemli eğitim ortamı evidir. İlk eğiticileri ise anne ve babasıdır. Bu anlayıştan hareketle veli iletişimine programımızda özel bir yer ve önem veriyoruz. Veli yaşantı  grupları ve eğitim grupları oluşturuyoruz. Veli iletişim defteri ile öğretmenler ve veliler sürekli bilgi paylaşımı içerisinde oluyor.