Duyurular
Etkinlik Takvimi
Gezi Programları
Festival Katılım Formu
Dilimizin Zenginlikleri
Galeri

Anabilim Yüzmede İstanbul Şampiyonu Oldu!

Anabilim Yüzmede İstanbul Şampiyonu Oldu!

21-23 Şubat tarihlerinde Galatasaray Ergun Gürsoy Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen Kısa Kulvar Okul Sporları Yıldızlar İstanbul Yüzme Şampiyonası’na 65 okuldan toplam 182 sporcu katıldı. Anabilimli yüzücülerimiz, müsabakalarda 7 altın, 7 gümüş ve 12 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. Takımlar sıralamasında “Ümraniye Kampüsü Erkek Takımı”mız İstanbul Şampiyonu, “Sancaktepe Kampüsü Erkek Takımı”mız İstanbul dördüncüsü olarak kupa kazandı. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

 
 
 

Diğer Haberler

Lise Öğrencilerimiz TÜBİTAK tarafından düzenlenen Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Finalde!
TÜBİTAK tarafından düzenlenen Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması’nın değerlendirme sonuçları açıklandı. Merve Pınar Tekin'in danışmanlığını yaptığı, Lider Öngen, İlke Okbay ve Onur Ü..

Devamı
Serbest Stil Türkiye Şampiyonası'nda Dans Şov Küçükler Kategorisinde Türkiye Birinciliği
2. sınıf öğrencimiz Duru Kiriş, 24 Haziran Cuma günü Türkiye Dans Sporları Federasyonu (TDSF) tarafından düzenlenen Serbest Stil Türkiye Şampiyonası’nda Dans Şov küçükler kategorisinde takımıyla birli..

Devamı
TÜBİTAK Proje Yarışması Fizik Alanında Türkiye Birinciliği
“Gelecek için fark eder” anlayışı ile çıktığımız bu yolda; bilimsellik, rasyonellik ve modern eğitim anlayışı temel motivasyon kaynağımızı oluştururken; öğrencilerimizi ezberden uzak, tamamen uygulama..

Devamı