Duyurular
Etkinlik Takvimi
Gezi Programları
Festival Katılım Formu
Dilimizin Zenginlikleri
Galeri

Veli Toplantıları ve Akademik Kurullarımız Başlıyor!

Veli Toplantıları ve Akademik Kurullarımız Başlıyor!

Veli Toplantıları ve Akademik Kurullarımız Başlıyor! Öğrencilerimizin eğitim öğretim süreçlerini değerlendirmek, başarılarını artırmak, gereken önlemleri zamanında alabilmek ve okul-aile iş birliğini sağlam temelde yürütebilmek amacıyla tüm kademelerde veli toplantıları ve sınav hazırlık sürecinde olan 8 ve 12. sınıf öğrencilerimize özel yapılan Akademik Kurul Toplantıları başlıyor. Çevrim içi yapılacak toplantılarda, velilerimiz kademelere göre farklı ders öğretmenleri ile görüşerek öğrencilerimizin akademik süreçlerini değerlendirecekler.

Akademik kurullarda ise öğretmen ve velilerin yanı sıra öğrencimizin kendisi de performansını değerlendirmek için onlara özel planlanan toplantıda hazır bulunacak. Branş öğretmenleri ve rehber öğretmenin öğrencinin hedefi doğrultusunda sınav analizlerini değerlendireceği toplantı, öğrenciye özel olarak 20 dakikalık sürede gerçekleştirilecek.

Bilimsel ve profesyonel anlayışla hareket edilen toplantılarda, veriye dayalı yapılan değerlendirmeler ve objektif bilgi paylaşımları ve durum değerlendirmelerininyanı sıra çocuğun iyiliği ve yararı korunarak çözüm odaklı öneriler de geliştirilecek.