Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği'nin Barış Posteri Yarışması'nda Dördüncülük Ödülü!

• Sanat

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği'nin organize ettiği "Şefkat ve Liderlik Et" konulu Barış Posteri yarışmasında İstanbul Lions Yönetim Çevresinde, Anabilim Sancaktepe Kampüsü’nden 8C sınıfı öğrencimiz DOĞA KARANCI Mansiyon Ödülü'ne layık görülürken, Maltepe Kampüsü 6B sınıfından ARAS RÜZGAR TARUZ dördüncülük ödülünü kazanarak okulumuza başarı getirdiler. Katılımızı sağlayan İstanbul Ayasofya ve Selamiçeşme Lions Kulüplerine teşekkür ediyoruz. Tüm katılan ve ödül alan öğrencilerimizi de tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.