Tübitak'tan Kış Kampına Davet

Gençleri temel bilim alanlarında araştırma yapmaya teşvik etmek, ulusal bilim olimpiyatlarına hazırlamak ve uluslararası bilim olimpiyatlarına yönlendirmek amacıyla düzenlenen TÜBİTAK 29. Bilim Olimpiyatları İkinci Aşama Sınavı sonuçları açıklandı. 7 dalda 8 bin 575 öğrencinin başvurduğu Birinci Aşama Sınavını Bilgisayar alanında geçerek TÜBİTAK Yaz Kampına davet edilen 8. sınıf öğrencimiz Soykan Özcan, 2.5 aylık yoğun bir kamp dönemini tamamladı. Özcan daha sonra 4-5-6 Ocak’ta ikinci aşama sınavına katıldı. 7 dalda İkinci Aşama Sınavına katılan 382 öğrenci arasından Kış Okuluna katılmaya hak kazanan öğrencimiz için Ümraniye Kampüs Müdürü Özge Çevik Mumcu tarafından ödül organizasyonu düzenlendi. Bilgisayar ve Matematik Bölüm Başkanları ve danışman öğretmelerimizin de yer aldığı kutlamada öğrencimize ödül olarak 500 TL hediye çeki verildi. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.