TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 3 Projemiz Bölge Finalinde

• Bilim

Anabilim Eğitim Kurumları her yıl olduğu gibi bu yılda 16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Türkçe, Değerler Eğitimi ve Biyoloji alanında hazırladıkları 3 projeyle bölge finaline katılma hakkı kazandı. 28-31 Mart tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi’nde yapılacak olan proje yarışmasına katılacak olan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder Türkiye finali yolculuklarında başarılarının devamını dileriz.