TÜBİTAK 3. Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması’nda 2 takım ile finaldeyiz.

• Bilim

Anabilim Fen Teknoloji Lisesi ve Anabilim Anadolu Lisesi bünyesinde yer alan İnsansız Hava Araçları (İHA) Kulübü öğrencileri, ilk iki yılda olduğu gibi bu yıl da başarılı bir çalışma süreci yürütmüş ve 3’üncüsü düzenlenen TÜBİTAK Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması'nda iki takım ile Türkiye finaline kalmıştır. TÜBİTAK tarafından düzenlenen yarışma, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında 9-14 Ağustos 2022 tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecektir. Lise sıralarında havacılığa gönül veren ve bu süreçte yorulmadan azimle çalışan öğrencilerimize ve kendilerine desteklerini esirgemeyen danışman öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.