TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri, Proje Yarışması Finalinde Fizik alanında Türkiye 1’incisi!

• Bilim

53’üncüsü düzenlenen TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Proje Yarışması Finali 30.05.2022 Pazartesi - 02.06.2022 Perşembe tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenmiş ve Anabilim Eğitim Kurumları iki proje ile finalde yer almıştır.

Fizik alanında Türkiye 1’inciliği kazanan öğrencilerimiz Lider Öngen, Berra Ökmen ile Batuhan Bostan ödülünü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan almışlardır. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin danışmanlığını yapan fizik öğretmenimiz Merve Pınar Tekin'i kutlar, başarılarının devamını dileriz.