TEKNOFEST Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması’nda 2 Takımımız Ön Elemeleri Geçti

• Bilim

TEKNOFEST Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması başvuruları sonuçlandı. Anabilim Fen Teknoloji Lisesi ve Anabilim Anadolu Lisesi bünyesinde yer alan öğrencilerimizin kurmuş olduğu “Pil-H” ve “Su Avcıları” takımlarının hazırladıkları projeler doğrultusunda gönderdikleri “Ön Değerlendirme Raporu” detaylı bir şekilde alanında uzman ekiplerce incelendi ve yüksek puanlar alarak başarıyla ön elemeleri geçti.

Takımlarımız hazırlayacakları “Proje Detay Raporu” sonucunda 05-07.08.2022 tarihinde Trabzon’da düzenlenecek TEKNOFEST Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışmasına katılmaya hak kazanacaklardır. Bu süreçte yorulmadan azimle çalışan öğrencilerimize ve kendilerine desteklerini esirgemeyen danışman öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.