TEDx Anabilim’de Öğrenciler Fikirlerini İzleyici ile Paylaştı!

Anabilim Eğitim Kurumları ortaokul öğrencilerimizin İngilizce Tedx etkinliği 27 Nisan Perşembe günü Ümraniye ve Sancaktepe, 28 Nisan Cuma günü Maltepe kampüsü konferans salonlarında gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz kendi seçtikleri konular ile ilgili bilgilendirme konuşmalarını, hazırladıkları sunumlar ile sahnede sergilediler. Etkinlik sayesinde öğrencilerimiz, İngilizcelerini ve genel kültürlerini seçmiş oldukları konular ile ilgili yaptıkları araştırma ve sunumlar ile geliştirme fırsatı buldular.

Etkinlik sonunda tüm öğrencilerimiz Yabancı Diller Bölüm Başkanımız Hülya Salihoğlu ve zümre başkanlarımız tarafından sertifika töreni ile tebrik edildi. Etkinlik sonunda tüm zümre öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz sahnede bir araya gelerek başarılarını kutladılar.  Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.