Ortaokullar Arası Fikirler'in Yarıştığı, Bilişim Garajı Tarafından Düzenlenen Hackıdhon'21 de Anabilim'e Ödül!

• Haberler

Bilişim Garajı tarafından 5-6 Haziran 2021 tarihlerinde ortaokullar arasında gerçekleştirilen HacKIDhon Turnuvasında Ümraniye Kampüs Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Selin Gökoğlu Liderliğinde yarışan “Kod Kahramanları” takımımız En İyi Takım İşbirliği Ödülü’nü kazandı!

Doğa temalı güncel bir probleme çözüm üretmeleri, üretilen çözümüThinkercad ile 3 boyutlu olarak tasarlamalarıve 5dk. lık video dosyası ile sunmaları istenilen yarışmada ülke genelinde Bilişim Garajı platformunu kullanan 68 farklı takım toplam 4,5 saat süresince yarıştı. Ümraniye Kampüsü temsilen 5C sınıfından Ezgi Civan, 6C sınıfından Ela Yılmaz ve 7D sınıfından Ayçin Güzey’den oluşan Kod Kahramanları takımımız 3B tasarım, takım çalışması ve sunum becerileri ana başlıkları altında yapılan değerlendirme sürecinde plaket ve madalya alarak bizleri gururlandırdılar. HACKIDHON yarışmasına Sancaktepe Kampüsümüzü temsilen katılan öğrencilerimiz,6A sınıfındanToprak Ege Erdoğan , 6C sınıfındanMelih Büyükbozkoyun ve Meryem Zeynep Ak dahil olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, düşünmeye, araştırmaya, üretmeye devam diyoruz.