Ortaokul Öğrencilerimiz 5 Proje ile TÜBiTAK Bölge Finallerinde!

• Bilim

Ortaokul Öğrencilerimiz 5 Proje ile TÜBiTAK Bölge Finallerinde!

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 17. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda 5 proje ile bölge finallerindeyiz.

Matematik öğretmenimiz Deren Ferikoğlu’nun danışmanlığını yaptığı Ümraniye Kampüs 7. sınıf öğrencilerimiz Demir Özdemir, Ezgi Civan ve Ekin Özkaya yazılım alanında, matematik öğretmenimiz Gamze Güroğlu’nun danışmanlığını yaptığı Ümraniye Kampüs 7. sınıf öğrencilerimiz Kerem Emre Başarır ve Demir Erkan biyoloji alanında, fen bilimleri öğretmenimiz Büşra Altun’nun danışmanlığını yaptığı Ümraniye Kampüs 8. sınıf öğrencimiz Recai Mete Bıçakcı biyoloji alanında, bilişim teknolojileri öğretmenimiz Abdullah Alagöz’ün danışmanlığını yaptığı Sancaktepe Kampüs 5. sınıf öğrencilerimiz Yağmur Sakarya ve Nazenin Ök yazılım alanında ve proje koordinatör yardımcımız Gülhan Gürsoylar’ın danışmanlığını yaptığı Maltepe Kampüs  6. sınıf öğrencilerimiz Aras Kuzey Taruz ile Zehra Dirar Menteşoğlu değerler eğitimi alanında asya bölge finaline kalma başarısı göstermişlerdir.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge finallerinde başarılar dileriz.