Öğrencilerimiz, Uluslararası TOYOTA Hydrogen Society inovasyon kampına davet edildi!

• Bilim

Toyota İnovasyon Kampı 2022'nin teması, otomotiv endüstrisinin geleceği olan hidrojen toplumu ile ilgilidir. Hidrojeni, ulaşımın çehresini değiştirmekten, arabalara güç vermekten, evleri ısıtmaya kadar, toplumun birçok alanında kullanmaya başladık.

Anabilim Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinden Lider Öngen ve Elif Türkay, Anadolu Lisesi öğrencilerinden Batuhan Bostan, Beyza Bostan ve İlke Öztemel, Fizik öğretmenimiz Merve Pınar Tekin danışmanlığında geliştirdikleri hidrojen pili projesiyle, Genç Başarı Eğitim Vakfı, TOYOTA ve JA Europe iş birliğinde düzenlenen Uluslararası TOYOTA Hydrogen Society inovasyon kampına davet edildi. Bu sene Hidrojen Toplum temasıyla 18-20 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan kampa Ukrayna, Moldova, Türkiye, İspanya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Norveç ve Fransa'dan öğrenciler katılırken; öğrencilerimizi kampa katılım konusunda tebrik ediyor ve başarılı bir süreç geçirmelerini temenni ediyoruz.