Öğrencilerimiz Resim Yarışmasından Ödüller ile Döndüler

• Sanat

Öğrencilerimiz Resim Yarışmasından Ödüller ile Döndüler

Öğrencilerimiz, TMMOB Mimarlar Odası’nın bu yıl düzenlediği “Cumhuriyetin 100. Yılında Çocuk Dostu Şehirler İstiyoruz” konulu resim yarışmasına katılım gösterdiler. Anabilim Eğitim Kurumları, ortaokul kademesinde 5 ödül, İlkokul kademesinde 2 ödül alırken ; 10 öğrencimizin eseri sergilenmeye layık görüldü.

İlkokul kademesi öğrencilerimizden İdil Yılmaz ve Selim Apaydın ödül alırken; Kerem Çakır, Eymen Öztekin, Çağla Daşdemir, Naz Dalmışlı, Azra Sezgin’in eserleri sergilenmeye değer görülmüştür.

Ortaokul kademesi öğrencilerimizden Ayşegül Nilgün Sökmen, Ceyda Uçaş, Alaz İriyarı ve Derin Cemre Şahin ödül alırken; İsra Kasap, Yaren Temel , Zeynep Peri Taş, Aras Rüzgar Taruz, Elif Çetin ve Duru Gençmazlumo’nun eserleri sergilenmeye değer görüşmüştür.

Öğrencilerimiz, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde yapılan tören ile ödüllerini aldılar. Aynı mekanda sergilenen eserleri 25 Nisan-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında gezilebilir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.