Medya ve İletişim Kulübü yayına hazırlanıyor!

Anabilim Anadolu Lisesi ve Fen Teknoloji Lisesi öğrencileri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ‘Medya ve İletişim’ dersini hem kulüp olarak hem de yetenek dersi olarak seçme hakkına sahip oluyor. Lise 9 ve 10. sınıfta verilen bu ders ile öğrenciler, diksiyon, dublaj, kamera çekim teknikleri, telefon montaj uygulama programları, röportaj teknikleri ve sunuculuk gibi alanlarda eğitim alıyorlar.Aldıkları eğitimlerle gerçekleştirilen tüm etkinlikleri ekranlara taşıyacak düzeye gelen öğrenciler, şu sıralar Anabilim TV’yi yayın hayatına geçirecek olmanın heyecanını yaşıyor. Her türlü ekipmanın yer aldığı stüdyolarında, tüm hızıyla çalışan öğrenciler, hem okul içi haberler, duyurular ve etkinlikleri hem de öğrencilerin tematik sürpriz projelerini de ele alarak yayın akışı hazırlıklarını sürdürüyor. Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.