MEB Okullar Arası İstanbul İl Birinciliği Tenis Turnuvası'ndan Takımımız Derecelerle Döndü!

• Spor

2-4 Ocak tarihlerinde İstanbul Avrupa Yakası Tenis Kulübünde düzenlenen “MEB Okullar Arası İstanbul İl Birinciliği Yarışları”na 15 okuldan 50 sporcu katılmıştır. Ümraniye Kampüsünden Arda Uğur, Doruk Çomakçı, Alp Atalay ve Berk Eskin'den oluşan “Minik Erkek Takımı”mız İstanbul ikincisi, yine Ümraniye Kampüsünden Deniz Özmal ve Deniz Ece Akdoğan'dan oluşan “Minik Kız Takımı”mız İstanbul üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve tenis öğretmenimiz Yalçın Baysal’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.