LİSE ÖĞRENCİLERİ ANABİLİM İNOVASYON KAMPI’NDA BULUŞTU!

20-22 Ocak tarihlerinde Ataşehir Kampüste gerçekleştirilen “Anabilim Eğitim Kurumları İnovasyon Kampı”na Türkiye genelinden lise öğrencileri katılım sağladı.

Anabilim İnovasyon Kampı, 21.Yüzyıl becerilerini kazandırma vizyonu ile inovasyona ilgi duyan gençlerin yaratıcılığını ortaya çıkartmak, yenilikçi proje ve ürünleri ortaya koyabilecek temel becerileri kazandırmak, meslek seçimlerine ufuk açmak, daha önce bilmedikleri gizli yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak, takım çalışması bilincinin oluşmasını sağlamak, iletişim becerisi kazanırken, pazarlamadan iş geliştirme metotlarına kadar profesyonel hayata yönelik birçok alanda gelişim sağlamak gibi birçok faydalı amacı taşıyor.

Girişimcilikteki fırsatları görmek ve bu konuda hızlandırılmış bir simülasyonla iş fikrinin temellerini atmak isteyen herkese açık olan etkinlikte katılımcılar, iş modeli yaratma, etkili sunum hazırlama, tasarım, yazılım gibi konularda uzmanlardan bire bir mentorluk aldı ve bu eğitimlerle fikirlerini gerçeğe dönüştürme imkânı buldu.

Son gün gerçekleştirilen iş yeri ziyaretinde, gerçek bir vaka üzerinde çalışarak öğrendiklerini pratiğe döken katılımcı öğrencilere katılım sertifikalarının verilmesiyle etkinlik sona erdi.