LGS ve YKS Yaz Kampı Başlıyor

Bütün yıl boyunca, Anabilim Sınav ve Koordinasyon Birimi (ASKOB) tarafından hazırlanan yoğun akademik program, sınav takvimi, etüt programı ve ödev sisteminin parçası olacak öğrencilerimiz, sınav hazırlık çalışmalarına Yaz Kampı ile başlıyor. 7-8, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için yeni öğretim dönemine hazırlık amacıyla 23 Ağustos- 03 Eylül tarihleri arasında yapacağımız“LGSKampı ve YKS Kampı”başlıyor. Hem yüz yüze hem hibrit eğitim modeliyle yapılacak kampın sonunda öğrencilerin hazırbulunuşluğunu ölçmek amacıyla deneme sınavı yapılacak. Diğer taraftan okul yönetimi, sınav hazırlık çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla, veli toplantı hazırlıklarını sürdürüyor. Bütün yıl sürecek sınav maratonunda, tüm öğrencilerimize ve emeği geçecek öğretmenlerimize şimdiden başarılar diliyoruz.