Öğrenci ve Velilerimiz Yeni Döneme Güçlü Bir Başlangıç Yaptılar!

• Haberler

Öğrenci ve Velilerimiz Yeni Döneme Güçlü Bir Başlangıç Yaptılar!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Temel Fikirlerden Temel Bilimlere Bilim Olimpiyatları Projesi (İSBO 2022) Ödül Töreni, İl Milli Eğitim Müdürü Doç.Dr.Murat Mücahit Yentür'ün katılımıyla 9 Ekim 2023 Pazartesi günü İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapıldı.

Matematik alanında altın madalya alan Maltepe Kampüsü öğrencimiz Mahmut Efe Micozkadıoğlu, bilgisayar alanında gümüş madalya alan Ümraniye Kampüsü öğrencimiz Rüzgar Keskinkılıç ve bronz madalya alan Maltepe Kampüsü öğrencimiz Zehra Didar Menteşoğlu, danışman öğretmenleri Yıldırım Emiroğlu ile törene katılarak madalyalarını aldılar. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının diğer arkadaşlarına ilham olmasını diliyoruz.