İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışmalarından Fizik, Kimya, Biyoloji Alanlarında Dereceler İle Döndük!

• Bilim

27 Aralık tarihinde yapılan İSBO (İstanbul Bilim Olimpiyatları) yarışmalarında, Anabilim Fen ve Teknoloji Lisesi FT11A sınıfı öğrencilerimiz ilçe bazında pek çok derece aldı. Öğrencilerimizden Ahmet Emre Ersoy, kimya alanında ilçe birinciliği; Arel Barkın Bahçıvan, kimya alanında ilçe üçüncülüğü alırken Ada Demirer fizik alanında ilçe ikinciliğini elde etti. Biyoloji alanında ise Berk Özbilgen ilçe birincisi, İlayda Derya Karaca ilçe ikincisi, Zeynep Savaş ise ilçe üçüncüsü oldu. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.