‘’İlkokulda 1 Gün’ ile birinci sınıfın kapısını aralıyoruz!

• Haberler

‘’İlkokulda 1 Gün’ ile birinci sınıfın kapısını aralıyoruz!

Anabilim Eğitim Kurumları, anaokulundan ilkokula geçecek olan minik öğrencilerimiz ve velileri için önemli bir deneyim fırsatı sunuyor. Çocuklarımızı ilkokul sıralarında nelerin beklediğini, uygulanan eğitim programını ve ilkokul yaşantısını hep birlikte deneyimleyebileceğimiz ‘İlkokulda Bir Gün Etkinliği’ düzenlenecek. Çocukları 5-6 yaş grubunda olan tüm velilere açık olan etkinlik, 16 Ocak 2022 tarihinde online olarak 10.30-13.15 saatleri arasında iki oturum olarak yapılacak. Birinci oturum, 10.30-11.15 saatleri arasında, genel bilgilendirme toplantısı olarak yapılacak. Bu oturuma sadece veliler katılım sağlayacak. İkinci oturum, 11.30-13.15 saatleri arasında ilkokul derslerine yönelik atölye etkinlikleri olarak devam edecek. Bu bölüme velilerimiz ve öğrencilerimiz birlikte katılabilecek. Atölyelerimizde Yabancı Dil, Türkçe, Matematik, Bilişim Teknolojileri ve KGP ders içerikleri yer alacak. Etkinliğe katılım formunu doldurmak için aşağıdaki linki tıklayınız.