Gelenek Bozulmadı, Lise Öğrencilerimiz GençBizz Çeyrek Finali’nde

• Haberler

Gelenek Bozulmadı, Lise Öğrencilerimiz GençBizz Çeyrek Finali’nde

Dünya genelinde 123 ülkede uygulanan, ülkemizde Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından yürütülen “GençBizz Lise Girişimcilik Programı”nda lise öğrencilerimiz bu sene de geleneği bozmayarak çeyrek finale kalmıştır. 2020 yılında Avrupa’da “Yılın Girişimci Okulu” ödülünü alan kurumumuz, aynı yıl öğrencilerimizin kurmuş olduğu “ACCİSMUS” şirketi ile “En başarılı Girişimcilik Projesi”, 2021 yılında kurulan “PLANTECH” şirketi ile “En iyi Pazarlama Satış Kategorisi Üçüncüsü” seçilerek ödüle layık bulunmuştur. Bu yıl da Anabilim Lisesi öğrencileri tarafından kurulan “FRESHQUA” ve “HAPPY FARM” şirketleri, Türkiye genelinde kurulan toplam 616 liseli şirket arasından 1. aşamayı geçerek çeyrek finale kalmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Özgür Tekin ve Ayten Akdemir’i kutluyor her iki şirketimize de finalde başarılar diliyoruz.