Erasmus Projesi İçin Dersler Başlıyor

Anabilim Eğitim Kurumları Bilişim Teknolojileri Bölümü tarafından ‘Avrupa Birliği’nce yürütülen, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenenErasmus+ KA229 programına 2019’da kabul edilen “Walking Through The Memory With Immersive Technologies” adlı projemiz doğrultusunda 6. sınıflarımızla 4 haftalık müfredat farklılaştırılmasına gidildi. İspanya, İtalya, Portekiz ve Türkiye ortaklı kültürel mirasın araştırılması, korunması, bilinmesi ve paylaşımına yönelik proje kapsamında etkinlikler yapılacak. Proje kapsamında öğrencilerimiz, Türk mutfağını ve bölgesel lezzetlerini tanıyarak, artırılmış gerçeklik teknolojisi ile kültürümüzün tanıtımına yönelik çalışmalar yapacak.  Öğrenci çalışmalarından seçilenlerin İngilizce olarak tanıtım videosunun da hazırlanacağı proje kapsamında ilk dersimiz 20 Ekim 2021 tarihi itibarıyla başlıyor.