Erasmus Projemiz Anabilim'de Hareketliliğini Tamamladı

2019 yılından itibaren okulumuzda sürdürülen "Walking Through The Memories With Immersive Technologies" isimli 2019-1-ES01-KA229-065937_2 numaralı Erasmus+ KA 229 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar projesi 28-31 Mart tarihlerinde Anabilim Ümraniye Kampüsünde İspanya ve Portekiz'den gelen proje ortağı öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Bilişim Teknolojileri ve İngilizce Bölümleri tarafından sürdürülen projede yer alan öğrencilerimiz Demir Kaan Mursaloğlu, Rüzgar Keskinkılıç ve Ezgi Civan tarafından karşılanan misafir öğretmenlerimiz; 3 günlük yoğun bir sosyal, kültürel ve bilimsel etkinlik programını sonrasında ülkelerine döndüler. Mesleki paylaşımların yapıldığı, kültürel kaynaşmanın sağlandığı projede 2 öğretmen, 2 öğrenci olmak üzere toplam 4 hareketlilik yer almaktadır.