Engelliler İçin Kapak Seferberliği

Sosyal sorumluluk projelerine destek veren Anabilim Eğitim Kurumları, Okul Aile Birliği ile birlikte engelliler için kolları sıvadı. Öğrencilerimiz, Fen Bilimleri Zümresi öncülüğünde engellilere ücretsiz tekerlekli sandalye temin etmek için başlatılan plastik kapak toplama kampanyasına katıldı. Öğretmenlerinin “Kapak biriktirerek engelli vatandaşlarımızın özgür kalmasına yardımcı olabilirsiniz.” sözlerinden etkilenen öğrenciler, topladıkları 175 kilo kapağı, 27 Aralık’ta Sancaktepe Kampüsünde Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yetkililerine teslim ettiler. Okul Aile Birliği’nin kapak bağışı çağrılarıyla daha da büyüyen kampanya için çalışmalara devam eden öğrencilerimizle gurur duyuyor, bu anlamlı davranışın herkese örnek olmasını diliyoruz.