Çanakkale Sergisi Anabilim'de!

18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk tarihinin dönüm noktalarından biridir. Çanakkale Zaferi, öldü zannedilen bir milletin, bütün dünyaya ölmediğini haykırışıdır. Türk milletinin haklı gururudur. Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü’nün 108. yılında Sosyal Bilimler Zümresi olarak Anabilimli gençlerin bu anlamlı günün ruhunu hissetmelerini istedik. Bu amaçla Türkiye Gaziler ve Şehit Anneleri Vakfı iş birliği ile Çanakkale Sergisi’ni okullarımıza getirdik. Sergimiz 27-31 Mart Haftası Ümraniye kampüsünde başladığı yolculuğuna 3-7 Nisan Haftasında Maltepe, 10-14 Nisan Haftasında ise Sancaktepe Kampüslerimizde devam edecektir. Sergimize katılarak o günleri saygıyla anan ve tarihine sahip çıkan Anabilim gençleriyle bir kez daha gurur duyuyoruz.