Bilim Olimpiyatları'nda İkinci Aşamadayız!

Öğrencilerin temel bilimlere olan ilgisini artırmak amacıyla İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bilim Olimpiyatları (İSBO) yarışmasının 1.aşama sonuçları açıklanmıştır. Ortaokul Bilgisayar Kategorisinde Maltepe Kampüsü öğrencilerimizden Zehra Didar Menteşoğlu Maltepe ilçe birinci, genelde altıncı olmuştur. Maltepe Kampüsü öğrencimiz Mahmut Efe Micozkadıoğlu Matematik kategorisinde de Maltepe ilçe üçüncü olmuştur. Ümraniye ilçe sıralamasında ise Ali Noyan Okumuş Ümraniye birincisi, Uras Namver ikinci, Demir Kaan Mursaloğlu üçüncü ve Rüzgar Keskinkılıç ise dördüncü olmuştur. 2. aşama sınavına derece ile katılım hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Matematik kategorisinde de Maltepe ilçe üçüncülüğü yine Maltepe Kampüsü öğrencimiz Mahmut Efe Micozkadıoğlu'na aittir.