Atam’ı En İyi Ben Tanırım!

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk… İmkânsızlıklardan sonsuzluğa doğru uzanan bir hikâyenin başkahramanı. Atatürk’ü sevmek demek, onun yaptıklarını anlamak ve çok çalışmak demektir.

Anabilim Eğitim Kurumları 10-16 Kasım Atatürk Haftası’nda Sosyal Bilimler Zümresi tarafından Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgimizi, özlemimizi bir kez daha dile getirmek, onu daha yakından tanımak amacıyla 4. Sınıflarımızda “ Benim Atatürk’üm Bilgi Yarışması” düzenlendi. Yarışma günü öncesinde sosyal bilgiler derslerimizde 4. sınıflarımız arasından sınıflarını temsil etmeleri için öğrenci seçimleri yapıldı. Yarışma günü geldiğinde tüm sınıflarımızda bir yarışma heyecanı başladı. Yarışmada öğrencilerimize Atatürk’ün hayatı ile ilgili sorular yöneltildi. Sorulara en çok doğru cevap veren grubun 1. olduğu yarışmamıza tüm 4. sınıflarımız büyük bir ilgi gösterdi.

Benim Atatürk’üm Bilgi Yarışması’nda emeği geçen öğretmenlerimiz ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.